top of page

StageROCs Nieuws 

Langzaam maar zeker

StageROCs verspreidt zich. Verschillende sectoren bij diverse MBO’s / ROC’s kiezen voor StageROCs. De één start een pilot in het komende schooljaar, de ander start met alle eerste- en tweedejaars studenten. De derde gaat er vol in en geeft alle studenten van de sector een inlog.

Jeroen IJzerman, BlueBased BV: “Ik ben blij met de nieuwe opdrachtgevers; ik zie hun keuze voor StageROCs als compliment voor ons werk. Vanuit het onderwijsveld, de professionals, krijgen we daarmee waardevolle suggesties voor verbeteringen. Een gebruikersgroep is aanstaande.”

Nieuwsbrief 3 StageROCs mei 2017

Good day, Bonjour, Guten Tag, Buenos Dias! Voor u ligt de derde nieuwsbrief van StageROCs. StageROCs, dat sinds kort in vier extra talen te gebruiken is, en dat is wél zo handig in ons internationaal georiënteerde land. Duits en Frans voor praktijkopleiders net over de grens in Oost- of Zuid-Nederland en daarnaast ook nog Engels en Spaans zodat de praktijkopleiders bij buitenlandse stages in hun eigen taal met StageROCs kunnen werken.

Nieuwsbrief 2 StageROCs - maart 2017

In deze nieuwsbrief onder andere een uitnodiging voor de demo’s in StageROCs die wij begin april verzorgen bij Zadkine in Rotterdam, het Summa college in Eindhoven en bij BlueBased BV in Geldermalsen.  Een mooie gelegenheid om kennis te maken. Lees verder over nieuwe functionaliteit in StageROCs, verbeterplan BPV en meer!

Nieuwsbrief 1 StageROCs - december 2016

De eerste nieuwsbrief van de makers van StageROCs, BlueBased.  In totaal reageerden 110 gebruikers van StageROCs op onze oproep hun mening te geven over het instrument, én ons te voeden met ideeën ter verbetering van de programmatuur. Daarnaast Keuzedeel en Veelgestelde vragen. 

Verbeterplan BPV en informatisering gaan hand in hand met StageROCs

Redactioneel artikel (Linkedin) waarin de visie op de implementatie van StageROCs. Wat doe je eerst? Eerst het BPV Verbeterplan en dan de softwareselectie? Of gaat verbeteren ook hand in hand met softwareimplementatie? 

StageROCs en BPV Verbeterplan: een gouden kans om een zevenmijlspas te zetten

MBO’s mogen uiterlijk vóór 31 augustus 2016 bij DUO een verbeterplan voor de BPV indienen. Een unieke én gouden kans om het BPV-proces te professionaliseren. Onze stelling en overtuiging is dat met de implementatie van StageROCs een zevensmijlspas gerealiseerd wordt in het verbeteren van de onderwijsondersteunende én onderwijsinhoudelijke processen rondom de BPV.

Please reload

bottom of page